Sylvia la Haye (cateraar)

Mijn naam is Sylvia La Haye en ik woon in het prachtige Spanje!
Mijn hobby, namelijk “koken”, is uitgegroeid tot mijn professionele catering bedrijf. Koken is mijn passie waarin ik mijn ziel en zaligheid kwijt kan. Vele gasten zijn u al voor gegaan en hebben genoten van mijn aparte aanpak qua diversiteit, creativiteit en vormgeving van mijn gerechten.

De keuken is allesomvattend en komt uit uiteenlopende landen.

Mijn filosofie is koken zónder pakjes of zakjes, álles vers zelf maken zonder toevoeging van E-nummers! Verse ingrediënten die met zorg & liefde zijn samengevoegd tot een heerlijk gerecht. Uiteraard maken we gebruik van  seizoensgebonden groenten en met dieren die een fijn leven hebben gehad.

Samen maken we er een zorgeloze, onvergetelijke ervaring van die uw smaakpapillen zullen strelen.

Met culinaire groet,
Sylvia

https://www.facebook.com/pages/Koken-met-Sylvia/1383001288616807