Programma & weekindeling

“Gelukkig, gezond & in balans” draait om ontzorgen, ontstressen, genieten en maatwerk!

U wordt opgehaald op het vliegveld van keuze (Alicante of Valencia), na een autorit van een uur komt u aan in de serene rust van het natuurgebied waar Finca Pura Vida staat.

Na een welkomstdrankje, wordt u de kamer getoond en als iedereen de koffer heeft uitgepakt, maken we met zijn allen een rondje in en rond de Finca, waarbij u alle uitleg zult krijgen!

Na het kennismakingsrondje, nemen we met iedere deelnemer de wensenlijst door; de wellness week is namelijk niet helemaal een statisch geheel! U kunt aan het begin van de week aangeven waar voor u de nadruk op moet liggen! Wij zullen er dan alles aan doen om te zorgen dit zoveel mogelijk te benaderen (planning).

Wat wel een vastomlijnd gegeven is, dat we iedere ochtend starten met een licht ontbijt (kopje thee, vers fruit en een sapje) om vervolgens heerlijk de dag te beginnen met een yoga-sessie. Uiteraard hopen we dat we dat in de geweldige tuin kunnen doen, maar mochten de weergoden een andere mening hebben, dan is er nog een handige binnenruimte!

Na een verfrissende douche, genieten we samen van een verantwoorde en overheerlijke brunch; verse streekprodukten, knapperig brood, salades en alles zonder E-nummers of andere toegevoegde rommel.

De vroege middag is gereserveerd voor een activiteit en behandeling; Pura Vida ligt in een prachtig (beschermd) natuurgebied, dus wandelen in deze prachtige omgeving is een aanrader. Maar uiteraard kunnen we u ook naar de kust toebrengen, zodat de zilte zeelucht kan worden opgesnoven tijdens een heerlijke wandeling. De behandelingen starten ook tegelijkertijd, die we bij aankomst samen met u doorlopen en invullen.

Een afternoon tea wordt geserveerd aan de rand van het zwembad of op een schaduwrijk plekje in de tuin tussen de sinaasappelbomen.

Voor de namiddag is er uiteraard ruimte voor een siësta; u bent niet voor niets in Spanje! Stelt u zich dit eens voor: heerlijk onder een palmboom in de halfschaduw met alleen het gekwetter van de vogels om u heen. U tracht een boek te lezen, maar voor het einde van de pagina vallen uw ogen al dicht 😉 Ook de vervolgbehandelingen worden in de namiddag voortgezet.

Om weer helemaal kwiek aan het diner te kunnen aanschuiven is er ruimschoots tijd om te badderen en desgewenst te “tutten”, ook al benadrukken wij graag dat u zich mag presenteren zoals u zich het prettigste voelt!

Na een over(h)eerlijk diner onder de naya, is er altijd ruimte voor een kopje thee en een goed gesprek.

Wat zullen we allemaal lekker slapen! En morgen weer zo’n dag!

Hopelijk tot september! Hasta Septiembre!
Het team van “Gezond, gelukkig & in balans”

Weekindeling 25 september tot 1 oktober 2017

Tijdstip Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Licht ontbijt/sap 08.30-09.00
Yoga les 09.00-10.30 Yoga Yoga Yoga Yoga Yoga Yoga
Brunch 11.00-12.00
Behandeling/activiteit
(voorbeeld)
12.00-14.00 Wandelen

Massage

Wandelen

Smoothieworkshop

Zwemmen

Lymfemassage

 

Zwemmen

Gezichts-behandeling
(epileren+verven
wenkbrauwen/wimpers)

Wandelen

Massage

Zwemmen

Kookworkshop

Thee + hapjes 14.00-14.30
Behandelingen/activiteit
Afgewisseld met siësta
(voorbeeld)
14.30-17.30 1 op 1 coaching gezonde levensstijl

Acupunctuur

Kookworkshop

Gezichtsbehandeling
(masker met hoofhuidmassage)

Voetreflexologie

Gezichtsbehandeling
(makeup + uitleg)

Acupunctuur

1 op 1 coaching gezonde levensstijl

Manicure

Acupuntuur

Gezichtsmassage

 

Ontspannen/douchen 17.30-19.00
Diner 19.00  Verrassingsactiviteit