Patricia Vorstenbos (gastvrouw)

Hola! ik ben Patricia Vorstenbos (1972) ik woon in Oosterbeek (Gelderland), gelukkig getrouwd en ik ben sinds 6 jaar zelfstandig ondernemer. Als mede-organisator en gastvrouw van deze geweldige week, vind ik kleinschaligheid heel belangrijk, zeker omdat we u dan ook onze volledige aandacht kunnen schenken.

Daarbuiten vind ik het belangrijk dat we werken met professionals (die hun vak verstaan) en dat we ongedwongen met elkaar om kunnen gaan. Maatwerk is voor mij vanzelfsprekend.

Wat ik verder “allemaal doe” is niet 123 te zeggen 😉  Ik ontwerp shawls, die ik laat fabriceren in Nepal (www.x-originals.nl), ik voltrek sinds 16 jaar huwelijken als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand, ik heb een boek geschreven (www.mijnlevenstondstil.nl) en ik organiseer kleinschalige belevenissen (www.aenders.nl).

Niet voor niets eindig ik met mijn laatste bezigheid, want voor u ligt een meer dan geweldige belevenis, een “wellness-belevenis”; gelukkig, gezond & in balans en dat allemaal onder de heerlijke Spaanse zon!

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in Finca Pura Vida, het echte pure leven staat ook op u te wachten!

Hasta luego!
Patricia