Judith Terken (massagetherapeute en coach)

Ik ben Judith Terken en werk bij Fibonacci & Co, Praktijk voor Massage & Coaching te Amersfoort, waar ik woon met zoon (18), dochter (17) en twee honden. Ik geef massages op maat en werk daarbij als Wellness Coach. Ik geloof in de helende kracht van aanraking en werk vanuit mijn hart met mijn handen.

Voor de massage begint, stel ik ter anamnese vragen als: Heeft u de energie en vitaliteit die u zou willen hebben? Bent u blij met hoe u zich voelt en hoe u er uit ziet? Heeft u vermoeidheidsklachten, migraine/hoofdpijn, slaapt u goed? Tijdens de massage voel ik waar spanning zich opbouwt. Door daar te masseren start het bewustwordingsproces door te voelen wat er is. Afhankelijk van uw doelen in uw eigen leven, kan ik u begeleiden bij uw proces als massagetherapeut en coach. De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, massages om CANS -complaints of Arms, Neck and Shoulder- te verhelpen, en lymfe drainage massages. Massages¬†ontspannen de spieren, maken spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbeteren de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleren de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten….bij mij kunt u alles loslaten wat aangespannen is, en….. even helemaal tot rust komen.

met warme groet,
Judith